Service bij D&N Automotive

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen van uw auto. U krijgt advies over het goede moment voor het uitvoeren van een grote beurt, kleine beurt of APK aan uw auto.

Startmotoren, distributieriemen, dynamo’s, remmen, koppelingen, zomer-/winterbanden of airco zijn voor ons geen probleem. Indien mogelijk repareren wij het onderdeel. Pas als dat niet meer kan, wordt het vervangen. Beter voor het milieu en ook beter voor uw portemonnee.

Wij keuren en/of repareren uw personenauto, lichte bedrijfswagen of camper in principe binnen één dag, of wat wij van te voren afspreken met u. We werken aan voertuigen van alle merken en types. U maakt telefonisch via whatsapp of per mail een afspraak.

Om niet voor verassingen te komen staan communiceren wij altijd duidelijk van te voren wat het onderhoud of een reparatie gaat kosten, het kan soms voorkomen dat wij eerst moeten onderzoeken waar een probleem in zit de onderzoekskosten worden dan ook alleen gerekend als u er voor kiest de auto niet te laten repareren door ons.

img-displayOm op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van auto’s volgen wij regelmatig cursussen. We beschikken over alle benodigde moderne apparatuur, om storingen uit te lezen, om wielen te balanceren en uit te lijnen, om airco’s te onderhouden, en om al het andere onderhoud wat uw auto nodig heeft uit te voeren.

In onze werkplaats staan vijf bruggen, waarvan één grote, voor het onderhoud aan bedrijfswagens en campers.
Onderdelen die we nodig hebben voor het repareren van uw auto kunnen elk uur van de dag geleverd worden.

Ons bedrijf is lid van de BOVAG. Reparaties en APK-keuringen worden volgens de BOVAG-voorwaarden uitgevoerd. Als u dat wenst, kunt u via de site van de BOVAG aangeven dat u tijdig bericht wil ontvangen als uw auto moet worden gekeurd.

WELKE MERKEN?

Volvo
Volkswagen
Audi
BMW
Mercedes-Benz
Alfa Romeo
Citroën
Peugeot
Alle overige merken

Reviews

  • Vanuit Rotterdam interesse getoond in een auto bij D&N Automotive, via de telefoon contact gehad en hierna richting Mill. Vriendelijke ontvangst met een heerlijke bak koffie. Rustig geholpen en rustig kunnen kijken naar het voertuig waar ik voor kwam. Proefrit was ook geen probleem. Na de proefrit besloten het voertuig te kopen. Een eerlijk stel mannen die een mooi bedrijf hebben, ook na de koop netjes behandeld en de garantie is prima. Ik ben zeer tevreden en beveel dit bedrijf aan een ieder die een mooie tweede hands auto wil kopen.A. van Hoof
  • Dit bedrijf was ons aangeraden en dat is helemaal terecht! Wij zochten een tweedehands auto (Volvo V70) met nogal specifieke opties, en D&N hebben net zo lang gezocht tot ze de passende auto voor ons hadden. Prima service, eerlijk advies en eerlijke auto, snelle en heldere communicatie, BOVAG-garantie… wij zijn zeer tevreden. Zo tevreden zelfs, dat de auto daar ook in onderhoud gaat.I. de Bie
  • Het juiste adres voor vakmanschap en goede service. Je betaalt nooit teveel hier.E. Nieuwmeijer
  • Super service! Mijn auto rijdt weer als een zonnetjeE. Jaspers
  • Klantgericht ondernemenL. Gooijer
  • enkele reparaties aan mijn BMW laten uitvoeren. komen afspraken na en is zeker een aanrader ! topMarc
  • Na veel wikken en wegen mijn trouwe karretje ingeleverd voor een cabrio. Wat een goede service krijg je bij jullie. Nog elke dag blij met mijn beslissing!K. Kayadoe
  • Gewoon Goed! Prima service, vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Al veel garages gehad en deze steekt op alle fronten ver boven alle anderen uit!S. Hillen
Back to top
Open chat
1
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Met vriendelijke groet,
Niels Fliervoet
&
Daan Ebskamp
Powered by